Taignas küpsetatud õunad

Mõnusalt mahedamaitselised õunaviilud taignas. Huvitav ja maitsev magustoit perele või peolauale.




KOOSTISAINED

500-600 g keskmise suurusega õunu
200 g nisujahu
2 munakollast
250 ml piima
0,5 dl kookoshelbeid

0,5 l toiduõli

2 tl tuhksuhkrut
0,5 tl kaneeli




VALMISTUSJUHEND

1. Pese ja koori õunad. Eemalda õuntelt südamik õunasüdamiku eemaldajaga.

2. Viiluta õun umbes 1 cm paksusteks viiludeks nii, et südamiku auk jääks viilude keskele.

3. Valmista taigen. Selleks eralda munavalge ja -kollane. Klopi munakollased lahti ja lisa jahule. Sega läbi.

4. Lisa juurde piim ja kookoshelbed. Sega korralikult läbi.

5. Aja õli potis või pannil kuumaks.

6. Tõsta õunaviil taignasse ja keeruta seda taignas nii, et õun oleks mõlemalt poolt taignaga kaetud. Mugavam on seda teha toidupintsettide abil.

7. Tõsta õunaviil kuuma õli sisse. Küpseta õlis kuni taigen on pruunistunud, vahepeal õunaviilu õli sees keerates, et pruunistumine toimuks mõlemalt küljelt.

8. Tõsta õun majapidamispaberiga kaetud taldrikule mõneks ajaks nõrguma.

9. Sega omavahel tuhksuhkur ja kaneel. Raputa segu valmis õunaviiludele.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Lapse horoskoop


Töö ja raha aastahoroskoop


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Taro kaardid: The Fountain Tarot (koos raamatuga)


Tuletõrje


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Peegel: makramee


Küünlaalus


Päikesepüüdja (6 tk)


Taro kaardid: Tarot of Haunted House (ainult kaardid)


Kaelakee: meri kuuvalguses


Buddha kuju: rodoniit

Seotud postitused